BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 15, 2009

Mount Kinabalu


pic time baru mau dekat2 sampai Laban Rata, guna hp saja gia sbb photographer semua masi d belakang lagi akeke nanti sya update lagi... really need a rest..zzzzzzz..

20 comments:

kuai said...

hahaha... kotoh! tu la ko kasi tinggal kami di belakang... tapi dun worri, masi mandi manda banyak juga muka ko tuh... hehehe..

Qhris said...

whahaaaaaaa tu lah kan...sapa suruh p dapan2 ni? nga biar lah kan mai jaguhan gia :P

IYA! byk tu gmbar seksi ko taim mandi..hehe

mamaii said...

kuai - adidi! banyak jg tu d puncak hehe

lumis - mihahahha! bkn slalu p depan gia..gambar seksi ka? jan kama kmu publish tu gambar hehe

defoo said...

yg kamu d depan si nokurogia bilang mesti mo pandai energy management. tp ko juga la mamaii yg duluan semua!! ko mo pikat hati siapa juga ni??

kuai said...

haha... ya di punchak ada banyak... :)~~

belleOFranau said...

waaaa...kamu ramai2 pigi ka ni,...?? waa....

Qhris said...

energy management??? wahh terms baru ni sy dingar...ekekekeek

Y E R N ain said...

nnt tunjuk cer5t da sampai puncak..~

mamaii said...

defoo - hahaha ada la tu.. faham2 la ba, uhuk!

kuai - nanti ko bagi tu pic dr cam ko sma cam c gur kama..hihi

belleofranau - yeap! ramai2 kami p ni..syok o! hehe

lumis - hahaha c defoo punya ayat la kali tu..

yernain - adei! mau jg ka? nanti la sya kasi show ko hehe

Dayve @ sumandak said...

mai...

selamat merehatkan badan... :)

mamaii said...

belum recover lagi ni sumandak hihi palan2 la kan..

Dayve @ sumandak said...

mai,

kasian ooo ko kan... palan2 lah... mummy sia pernah bilang kalau turun dari gunung saja at least 3 days kunun tu baru baik... yang penting tu enjoy di sampai di puncak saja... kikikik~

mamaii said...

ok jg ba.. yg penting enjoy! hehe hari ke 4 pun masi lagi ba sakit2 tp nda la teruk betul..

Dayve @ sumandak said...

Mai,

Inda lama lagi ko cergas sudah balik tu... eheheheheh~

defoo said...

sy ni ari ada peningkatan suda, turun tangga laju suda ni hehe..

Dayve @ sumandak said...

Vin,

Muahahahaha! kalau naik?????

mamaii said...

sumandak - besuk2 ok suda la kali ni hehe

defoo - sya pun ba tp masi rasa lagi sakit sikit la hihi

Dayve @ sumandak said...

mai,

kalau bisuk ok... baguslah... kanapa ko inda dapat pgi tu kente? ehehehe~

mamaii said...

hahaha bagus a.. ok2! sya standby outstation kunun, kalo sya dpt p sya bantu apa yang perlu la..

Dayve @ sumandak said...

Mai...

wahahaha... baguslah... bergilir2 kita ni apply suti... 2x sia inda dapat pigi tu KENTE... muahahahah~ ada kalas... :P