BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 18, 2009

Mount Kinabalu - Part 2


Guess??!! sepa ckp 'Dia la tu' dengan ayu sekali muhahaha!


Ready to go!!

Laban Rata..
Dogoes,Kupi,gurangak,wel,defoo,
gidong,sumpit,tomkurus,nokuro gia,
olumis,mamaii, phini,bopp,zi,kuai and c gasi (guide kamiurang)

Antara yang sampai awal..From left Sumpit, wel, mamaii, defoo, dogoes and gurangak

Ni la kejadian dia, mcm tu duku aka anak anjing besisip sisip hahahaha

Ni sya kunun 'Ming2' lagi muhahahaha!

15 comments:

dopeymooke said...

macam sia ingat tu gambar yg tu nah yg d bawah o...hee hee hee

:P

mamaii said...

hahaha macam kan lemon? dia la ba tu..

kuyungz said...

Mamai... apa2 pun... PASALLLLL~~! juga la sia ingat ko... hahahha....

Girllyen 'TM' said...

Semua blog kamurang hampir sama ni topic.. stress sya.. jeles..

mamaii said...

kuyung - hahaha pasal?!!! trus ko ingat ah..

Girl - bukan lagi hampir memang samaa saja topik semua hahaha ba ko p naik sendiri2 saja ba hahaa

kuai said...

kurang asam ko mai... ni Vid pun ko kasi post!

*tampar menampar c mamaii tahap kuasa Gaban ni*


haih.. Pasal!?????????

defoo said...

Hehe, tu yg mcm duku jugala kan..tp tatap kesejukan juga ni. Patut poco2 atas tu baru la inda sajuk barabis..

defoo said...

hahaha!! tu video jugala sy tgk balik2 mo dgr suara ayu kekekeke!!! penuh nada kedusunan asli ni hehe..

gracie said...

kesiannnnnya yg begulung2 mcm duku suda 2..haha

mamaii said...

kuai - ala! ko suda mengaku cmana lagi org mau guess tu? hahaha

defoo - ya ba, hehe ada jg tu poco2 tp nda dpt upload smlm.. suara ayu c kuai tu kan? wanita dusun terakhir ba tu..main ko kuai! hahahaha

gracie - hehe kesian kan? kalo ko ada cpt panas tu wakakkaka

gracie said...

cepat panas kunu... napa kamu nda buat unggun api sana wakaka

mamaii said...

wkakakaka teda gia kayu api, cmana mau buat unggun hehee

Lissa Dolly said...

sampatttttttttttttttt lg ba ming minggggggggggg wakakakakakakaka

Wel^Beiolman said...

haha..sia baru perasan ada ni vid o..adadada..kalu malam tu mesti best kali mau kasi takajut kan..haha..si defoo ketua dia ni kan..haha..

4 ekor duku kehilangan arah tujuan..haha..kesejukan lagi..haha..teda tempat tinggal..haha.

mamaii said...

lissa - ya ba sempaaattt lagi! wakakak

wel - o ya ka?! hahaha tp fun ba d puncak.. ko nda jelos? hihi