BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 25, 2008

Songs

wallaaa!!got new songs in my Singing Box..

Beyonce - If i were a boy, syok ni lagu! 1st time dgr trus suka..;)

Britney Spears - Womanizer, ni ngam untuk yang suka guyang2! hehe

Leon Jackson
- Don't call this love, syok kalo mau nyanyi2 and relax hehe
- When you beleive, X Factor Winner 2007 ba pula dia ni..

Blue
- One love, hehe lagu lama suda ba ni..suka sbb ada org introduce sma sya
ni lagu then belajar2 nyanyi, ngam pula! then now 1 of my fav la suda ni
kunun..hahaha bangga la kunun ko tu tom??! haha ba tingkiu la kasi introduce ni lagu..

* Singing is 1 of my passion, i really love singing..i enjoy singing! kalo suda suka nyanyi suka la ba tu kan.. kalau sya saturang dalam kereta tu berabis sya nyanyi tu..full volume lagi, hehe tp kawan2 bilang sya cpt nerves..uhuk! memang pun sya cpt nerves! deii..kelemahan ni..tp ada jg orang2 yang sanggup and selalu bagi support sma sya, tom lissa la yg slalu n ada la beberapa org tu..betcy slalu bagi tips, danny n usal pun pandai jg komen2 tu hehe thanks guys!..then ermm i'm not really good in singing actually..setakat karaoke2 ja ni, org bilang buli la kampung2..haha sabah talampau banyak orang yang pandai nyanyi ba..peace!! ^-^

6 comments:

Beck the BandagedKnees said...

lol jiwang suma lagu ko ni ging! hahha!! but ok baa kalu ko! xD haha!! ^_^ nice one.. but sa kurang masuk laaa.. haha!!

^_^ BBKK... ^_^ kalu sa biar yg ganas terus ganas punya lagu yg lembek trus paling lembik punya lagu.. hahah!!.. example.. lagu micheal buble -lost sna tmpt c kupio -greg.. nice one my friend.. lol xD

ba2.. ballade on! (eww.. lol hahah!!)

TomKurus said...

oh nooooooooooooooooooooooo mai....


Tapi ingat apa Bet bilang tu... mau balajal juga dari LIVE MUSIC... Live Band lah tu maksudnya....

mamaii said...

beck - well..masing2 ada taste dia sendiri gia hehe tp sya suka rock jg ni, tp tida hard btul la..what about now by chris draughty pun sya suka..;)

tom - apa ooo no??!! tu la pasal.. mau blajar nyanyi live dia bilang c betcy..

LissaDolly said...

sa y duluan tu suka tu beyonce !! :P

mamaii said...

ia la ba ko yg duluan lisaa!! hehe

LissaDolly said...

mai..cuba ko nyanyi nnti tu womaniser hwa hwa hwa hwa hwa