BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, October 26, 2008

H-Factor Creative Youth Workshop 2008 @ Pacific Sutera

Today 26 of Oktober sya p attend Workshop H-Factor..Rraawwkkk!! tu la yg sya buli cakap..memang best! opportunity yg nda rugi..we only pay rm30 include lunch lagi..at 1st mau tidak saja sya p tu..last2 masuk juga sya with Jason n other bloggers..sya nda ingat suda nama dorang smua tu tp yg dorang mention Goshop <-- check this out! then masuk la kami kunun in group go shop.. and wow!!! the workshop started with dance performance from Fellest Yan and the group..really cool!! sya ni suka kalo bab2 mau tingu menari.. and then Hannah Tan the gorgeous!! ;) pas tu Serena C and Pietro from mix fm in charge bahagian Radio, then Reymee from Innuendo (the 1st R&B group in malaysia dia bilang, hehe) bahagian music.. ada dia nyanyi lagi duet sma Hannah Tan syokk!! Joey Khor in charge Motion Graphics..sya nda tau banyak pasal dia tp dalam tu workshop dia kasi show kerja yang dia buat, cantik2 eh grafik dia..fyi hasil kerja dia termasuk Animax, iklan LG and much more.. after that, Hans Issac bahagian Film & Acting..masuk ja dia, apa lagi tu perempuan2 smua teriak brabis macam kena histeria ba!! tp mcm ada sora lelaki jg sya dgr wakaka untung yg perempuan volunteer belakon sma dia tu time..dpt 4 ticket Harith Iskandar Nationwide Live Comedy Tour @ Shangri-La T.Aru on 3rd November.. pas tu turn Harith Iskandar for Comedy & Theater..ni baru la!! spanjang masa ketawa jak!! lol! spontan ja dia buat lawak.. then turn Hannah Tan again in charge TV Hosting, ni pun punya best!! smua la best!! hehe last.. Fellest Yan untuk Dance..hah!! ni lagi la syok brabis!! sbb sepanjang masa dorang menari sambil2 bagi information pasal Hip hop dance n macam2 la, dia ni creator and judge of "Battleground", Choreographer and judge of Hong Kong TVB8 "Junior Idols"..banyak tu dia bagi info, org kk ni.. ada workshop dia buat nanti 30th oktober d lido.

*tp sayang no pic allowed dalam tu room, nasib dapat jg group photo d luar..tu pun guna dorang punya cam..huh! n ada jg ambi pic yg sendiri2 la tp mau tunggu dari cam c jason..huhuu will upload soon..;) peace!!

*Kupi..sorryyy, sya stress suda ni ko merajuk..huuuuhhu nanti sya p tu bangunan yayasan sabah la..lol!!

4 comments:

Beck the BandagedKnees said...

Agh!! kasi jeles laa kan!?

T_T" Joey Khor in charge Motion Graphics..sya nda tau banyak pasal dia tp dalam tu workshop dia kasi show kerja yang dia buat, cantik2 eh grafik dia..fyi hasil kerja dia termasuk Animax, iklan LG and much more.. ini baa yg sa rasa rugi btul sa tia dtg ni.. T_T"" ulang siaran wei!! T_T"

... Kasi jeles o! -_-" btw.. ^.^ U having fun! thats good! xD

bsuk cuti lagi baa! xD haha! \m/ ^.^ \m/ rock on!

mamaii said...

hahaa all i can say is dorang smua Rrooocckkk!!! its actually motivation and career ba tu..but more to arts la ;)

Ayuki said...

waa.. sa mo pg baitew tp ada event di ums. huhu siiitt..

Blogger said...

BlueHost is definitely one of the best website hosting company with plans for any hosting requirements.