BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 23, 2009

Hayden Panettiere - Wake Up Call - Official Music Video

Ska song!! phew cool!! suka trus ni hehe

21 comments:

AnGeL said...

wah, lain suda imej dia. dulu cute2. sekarang more like a sexy grown-up. mcm hilary duff juga. dulu cute. mcmana pun, sa suka juga drg :)

mamaii said...

hehe well smua pun membesar ba..akekek syok kan ni lagu?!

AnGeL said...

syiok syiok!! :)

JerryInc said...

santik owh dia :)

mamaii said...

santik kan? hehe tp yg seksi2 punya part tu ko tingu kan jer?! haha

sweetie~ said...

kau terliur2 sda kan mamai....hehe...sy pun suka yg dia buat gete2....haha

mamaii said...

hahaha nda la sampai cam tu..

Lissa Dolly said...

ska la mainan ko skrg maiii

mamaii said...

mainan ja ba..hahaha

Dayve @ sumandak said...

ainah... sia perasan macam ada iras2 style i'm yours saja ni... Hahahhahahaha!

mamaii said...

i'm yours?! punya la jauh! hahaha

Dayve @ sumandak said...

takkan lah bob marley? whahahahahaahah!

mamaii said...

hahaha memang la bkn bob marley tp jason mraz ko kasi banding pun nda ngam jg wakakak kalo paris hilton buli terima lagi..haha

Dayve @ sumandak said...

Mai...

Sia kasi banding tu lagu... bukan manusia dia... Wahahahahahahahaha!

mamaii said...

sumandak..

bengong ka ko ni? bangun2! hahaha sya kasi banding lagu la ba.. remember paris hilton punya lagu stars a blind? ala2 cam ni jg kan.. kalo jason mraz macam inda iras sya dgr tu lagu..

Dayve @ sumandak said...

wahahahaha...

sia inda tinguk pun paris hilton wor... wahahahahaha... inda pa lah... kasi sama with si Darth Vader turus... Hahahaha...

p.s. sia mengantuk bah...

mamaii said...

hahaha patut la blur...wakakak

Dayve @ sumandak said...

blur dan happy butul sudah ni... whahaahahahahaha!

mamaii said...

aik happy suda la kan? knp happy..hehe

Dayve @ sumandak said...

mai...

Tu emel si jj tadi tu... WAHAHAHAHAHAHAHAHA! Punya syok sia rasa... Si Mark tau tu yang sia inda mau butul tu kerja... Rela sia buat kerja lain wor... Heheheheheh~

mamaii said...

hahaha o fatut la.. sya pun selamat!