BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 1, 2009

Antik

During outstation d beaufort ni yang sya sempat ambil.. telefon and puncher antik, hehe and guess wat?! tu telefon dorang masi guna lagi.. ada juga tu telefon moden tp sya guna juga ni antik bila mau call hahaha


12 comments:

i n d e n said...

OMG!!

kalau ada jual lagi tu phone i wanna get one! sia suka suka suka!! sentimental value ba..be different than others kan..semua pakai modern tapi to me old skool is the new modern now :)

p.s: siok o ko buli pakai tu brg2 lama..huhuhuh. PLEASE la tulung curi untuk siaaa?? *bats lashes* LOL.

.xx.

mamaii said...

hahaha ya right!! taaapuunn la ko inden..ko p d beaufort la, sya masi c ni juga..hehe and ada 1 lagi printer sna almost 20 years suda and yes! they still using it. ;)

Anonymous said...

handphone aku main pusing mcm tu..kekekek (bayangkan kalau ada hp mcm tu)

mamaii said...

haha kalo mau msg pusing2 cmana la tu?

The Dusun Aroma said...

ermm.... cuba ko check check sena stor durang mai, mana tau ada yang sudah out of order... minta 1 da.. :P

dulu kami pun pakai gini.. ntah pi mana sudah semua tu.. sayang pula kan ^.^

belleOFranau said...

hehehe....puncher sy masih ada tapi talipon yang ndada...

mamaii said...

Thedusunaroma - teda suda o, semua masi guna lagi hehe tu la kmu nda simpan2, skrang jadi permintaan ramai suda tu ;)

belleofranau - hehe susa suda mau cari kan?

Qhris said...

haha jgn ko jadi antik la ah mai..jd classic masi ble d terima :P

kele said...

kiutnyaaaaaaaaaaaaa.. krek.. krek.. krek.. bunyi da tu kan zoe..

mamaii said...

lumis - mantain lagi ba hahaha

kele - kiut?! hurmmm ada ka kiut hahahha

Y E R N ain said...

halo halo.
omg! teleon kelabu tu. cm time sy darjah 1 lg woo.
tp best ni.
sbb gagang dia besar. xmgkin slip off.
tp klu jth kna kaki, sandi jg wo..

mamaii said...

yernain - halo jg! ya best kan pusing2 hehe