BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 6, 2009

1st entry for this year

Welcome 2009!!! hurmm a bit busy kunun ni awal tahun, nda sempat mau update blog.. anyway this is what I've been doing during Christmas Eve and new year.

23rd pas kerja trus balik kampung, nothing to do..rest d ruma saja.

Then malam 24 tu p church la..ingat teda plan tu mlm, skali auntie sya ada buat BBQ..so p la kunun, teminum juga 2 tin beer n 1 galas siopon hehe tp kenyang makan sbb sya chief kunun tu malam..

25 morning p church, pas tu balik ruma trus makan and apa lagi aramai tiiee!! the best part auntie2 and cousin2 smua datang p ruma.. riuh trus ruma kami hehe tp this year time Xmas sya ada terjun sungai hahaha new year cuci muka saja, tebalik kan?

26 tu mcm besa masih ada keramaian tpt cousin sya, karaoke and menari2 kmi hehe..sya pun masi juga ikut keramaian, haha

27 Family day sblah bapa sya, me and my brother p la.. ok la..cuma sya rasa boring skit sbb sya nda brapa besa ba smua family2 sbla bapa sya ni, pas tu p wedding cousin d kiawayan, congratulations to Calvin & wife.. ni start suda minum lagi deiii!! minum jak!! then malam tu p Reunion S.M.St.Martin d TVRC.. sna sambung lagi minum and BBQ hayaa!! tp yg syok tu dpt jumpa geng2 dulu time school..ada yg cakap sya kurus hehe sambung lagi p karaoke TIPS sma kawan2 sya yg dari TVRC, pas tu sambung lagi p KC, karaoke jg 2nd time sya p tu tpt tp sma cousin and orang2 dari kampung sya la ni kali.. nda buli suda sya rasa trus sya bawa dorang balik, nasib ada brother sya, jadi dia yg drive smpai ruma hahaa sya apa lagi! tetidur ba..

28 hurmmm and again ada keramaian lagi.. nda abis2, sya pun nda la abis2..hehe

29 balik kk.. 30 and 31st tu kerja..

31st trus balik kg lagi, ada kawin! hehe pas dari balai raya kmi p tpt bapa tua sya, minum2 and BBQ sna sambil2 mau tunggu New Year..syok o new year banyak bunga api! terang benderang tu kampung kmi sma riuh satu kampung hehe

1st january until sunday tu sya d kampung la, sempat p picnic and bbq lagi.. the rest tu tingu movie, aramai tii hehe

yg sunday tu sempat jumpa gurangak and dogoes lagi sna pasar pelipin..buli ba kalo ko!! sempat p 1borneo lagi main boling..haha

sekian...^-^

13 comments:

GregChai said...

bah welcome back, selamat bertugas :)

mamaii said...

hehe bertugas a?!

merapuswz@webber said...

punya siokk...fulll activities..kahkha..

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† said...

wb zoe! ;)

...lovely xmas i must say! weeee.... ;)

Qhris said...

brabisssssssssssssssssssssssssssssssss koo kan mai haha

mamaii said...

webber - ya ba!! full ni.. haha

beck - yeap!!keeehhooii!!

lumis - tatap!! mana mau ketinggalan, rugi balik kg kalo nda join smua tu keramaian hehe

Kos Serani said...

MAMAII, rasanya belum terlambat utk saya ucapkan seklamat tahun baru, semoga apa yg dicitakan akan menjadi kenyataan sebelum 2009 melabuhkan tirainya dan semoga dunia semakin aman dari kekejaman.

mamaii said...

yeap! Happy New Year too..;)

fingerstylo said...

ooo...kamurang p tempat lain lagi pla... padahal masi banyak minuman tu d TVRC... sampai jam 4 pagi masi nda habis nih... hahaha

mamaii said...

sya mau balik trus ba tu tp dorang c yus sma elter paksa2 sya p sna..tpaksa sya p ni. hehe

Lissa Dolly said...

sa pun ba brabis..nd amampu mau cerita hahahahaha

mamaii said...

wakakak ba bagus la ba tu.. daripada boring kan? hehe

technology said...

vuitton handbags
louis vuitton
hermes
hermes kelly bag
hermes bags