BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 17, 2009

12.48am

sya pun nda tau apa mau update c ni.. no idea! kmurang tingu2 ja la ni muka sya yg inda ensem ni, MING2 lagi ni wakkakaka!! .. ermm o ya! nda sabar mau naik gunung sma mau p sipadan ni next month, harap teda aral melintang la..peace!! kupi sya nda mau jadi ajk tulak buhus ko a!! sya suda resign tu mihahaha! ni mau belajar2 kunun mau edit2 gambar ni, nda jg pandai2..

nah! lissa ko bilang muka sya saaamaa saja d mana2, ni ketawa pun sama jg ka ko nampak? hahaha

18 comments:

Virgonz said...

ko edit pic selalu pakai apa..??

Qhris said...

nda pyahh edit ba mai..ko tatap ensommmm

Lissa Dolly said...

wakakakakakakaka hwahwahwahwahwahwahwahwahwa..sa nda mau la kumin apa2 huhuhuhuhuu

Lissa Dolly said...

yang penting "GULA-GULA HACKS!!!" HAHAHAAHHA

mamaii said...

virgonz - yg ni sya guna nero photosnap viewer, besa2 ja ni hehe

lumis - hahaha i mean yg colour dia ba lumis, bkn pasal muka sya hahahah

lissa! - wakakaka! hacks ka?! sot o ko..

AnGeL said...

'sya pun nda tau apa mau update c ni.. no idea! kmurang tingu2 ja la ni muka sya yg inda ensem ni' - hahahaha!!! lucu! sa pun teda idea suda mo tulis d blog sa. bagus sa buat mcm ko kan. haha.

mamaii said...

angel - ya! ngam tu hahahha

GregChai said...

i like foto no 2, cara capture class la lighting macam pro, tabik tu photographer, tu model memang buli tahan, ada harapa buat iklan :D

mamaii said...

c mesh ni photographer dia, tp suda sya edit la ni gambar kunun hik hik ba! kalo ada mau buat iklan pangil sya la wakakakakka!!

belleOFranau said...

sy mau bagi pendapat...sy rasa pic yang kedua ko kena edit bagi bloom muka ko..bab nampak merah..hehehe...

mamaii said...

sya pun perasaan jg tu belleofranau.. hehe

-Beck; the Bandagedknee- said...

lol.. mo jadi model mata mesti tinguk cam.. jk xD hey nice to know u having fun wif taking self-potrait xD bbkk baa zoe! ;)

mamaii said...

beck - lama nda nampak ko kan? hehe nda semestinya mata sentiasa tingu cam ba hahaha

Lissa Dolly said...

i meannnnnnnnnnnn laa frankennn

mamaii said...

apa ba ko ckp ni lisa?! bengong i.. waakkaka

Syahran Hakimi said...

http://www.tutorialwiz.com/smooth_skin/

mau edit gambar kasi smooth pegi link diatas tu...

mamaii said...

tq 4 the info syahran..

splendid said...

fendi bag
fendi hand bag
fendi spy bag
fendi bags
dolce gabbana