BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 21, 2008

Posting!!!

Announcement!!! sya nda jadi kna posting di pitas...hahhahaha kena tarik masuk HQ, under Daerah dan Kewangan, so sya d KK saja.. sana sembulan saja ofis sya tu, wisma kewangan, sepa mau datang belanja sya dipersilakan, sya ok ja ni wakakaka buli ba kalo ko!! gumbirraa kunun ni!! but then..kerja banyak outstation la, control 21 daerah seluruh sabah..jalan2 cari makan la kerja sya ni...cheers!!!

18 comments:

Girllyen 'TM' said...

doii... tidak jadi ka?? Alaalala.. mana lagi terpigi pitas ni mau outing kunun..

mamaii said...

hahahah yeap!! buli jg ba buat p pitas tu..

Beck the BandagedKnees said...

O_O"" kenapa tidak jadi!! O_O"" lmao!! sala dengar ko ni mamaiii.. :O arghhhh!! tidakkkkkk!!! >_<"""

[hehe lek baa.. ] kenapa tidakkkk jadiii!!?? arghhh!! >_<"""

;) lek ko.. <-- again.. hehehe.. ^_^ happy november si mamai! :D hehe

GregChai said...

selamat.... :) bah buat kenduri kesukuran la hehehe

nel said...

nasib bek o kan maii..bleh la ko blanja sy mkn kepsi ni...

Callix said...

Dude.. I dont care ko jadi kena posting pigi Pitas atau tidak.. what i care is... your FAREWELL PARTY is ON di JADE ni malam....!!!! Ari ENAM kama nie....

mamaii said...

beck - argghhh!! stress sya ni!! wakakakak well good for me maahh..hehe

Greg - selamat kan...hihi

nel - buli ba kalo ko..hahah

callix - damn!! bulum gaji lagi!! wakakakak

kiloy said...

taa pun sagang Pitas ahahahha...bye2 pitas wakakak....Tahniah mai akhirnya di KK juga...selamat berkerja...

mamaii said...

kiloy - ma kaseh!! iya! d kk ja sya ni..hehe

Pirut said...

hehe.. akhirnya.. ko jadi tetap dan berpencen untuk berada di kk.. bagus untuk kebahagiaan ko d sini.. maka, tercapailah hajat ke sydney.. hehehe..

mamaii said...

tetap dan berpencen ah! hahaha sydney??! tatap tu!!

Carlllix said...

Bahhhh ramai ramai lah ni kan pigi sydney bulan limaaaaaaaaaa... Atukkkkkkkkkkkkk oiiiiiiiiiiiiii

SYDENYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!

mamaii said...

yaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

kuai said...

CONGRATULATIONS!!!! hahaha... jan la ko lari jauh2.. teda tampat mau minta belanja nanti... :D

mamaii said...

hahaha!BBKK!!

Lissa Dolly said...

mangka mmg pun nda pernah jadi tu pitassssssssss hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Anonymous said...

ClalmonEncawn [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-codeine-no-prescription-online]Buy Codeine no prescription online[/url] [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-zithromax-without-no-prescription-online]Buy Zithromax without no prescription online[/url]

Anonymous said...

http://gongfu.com.ua - Visit us or die!