BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 8, 2008

BBKK and Raya

Raya d ruma c Lissa! @ Kota Marudu

Tpt Lissa jg nie..

Ah! ni raya tpt Defoo @ Kundasang

BBKK @ Grace point, c Kuai punya posing ba! mengancam! LoL!

Sompoton & Barait (model mamaii sma kupi hahahha!!)

BBKK again!

aik! tingu sumandak ka tu hahaha!

Defoo & Mamaii, adeh!! belum ready sya ni..mcm mabuk! haha;)

9 comments:

i n d e n said...

ciss..tunggu lama2 but ituuuu nopo pix? ahahahah.

.xx.

Qhris said...

ko pkir inden haha...

LissaDolly said...

uikk mai ko dpt suda cari ni lagu!!! stand by me yoooooo..i will stand by u no matter wut..tp kalau ko mau birak nda la... sa pun mau copy ni lagu :D.....
P/s - Inden, Mamai kim salam :)

LissaDolly said...

uikk ada juga tu vanila sky UMBRELLA!!! hahahaha..y ko sanyum2 tgk clip da tu hahahhaa SA SUKA!!! slalu la ni sa mengunjung sini dgr lagu..sa punya singing box ilang masa sa tukar template blog trusss sa lupa pw sa sana singing box..boduhh kan

LissaDolly said...

mai ada lagi sa kumin ni hahahahha..p cek blog sa..ada tu clip lawa sansut da :D

mamaii said...

Inden - mls mau upload banyak2 ba inden, asl ada la ko nampak, hhuuhuu ahaks!! ;)

Lumis - ko pikir lumis? haha ;)

Lissa!! - ya dpt suda tu lagu2 kesukaan sya skrang, hehe ni lagi saturang start suda! wakaka inden acmcm? ba tiap ari la ko p dengar lagu tpt sya lissa! ;) syok kan tu stand by me..

kuai said...

wah... raya sakan ooo... dari KM ke ranau ke KK.. tambunan teda ka? hehehehe...

bukan pose mengancam bah tu, pose gila ja... ;)

GregChai a.k.a. teekay said...

Mamai, famous sudah tu BBKK kan, eh bila si Defoo bilang mau bayar tu royalti? hehehe :) nice photo bro.

mamaii said...

ya ba kuai, berabis ni!! lol! tambunan ada invitation jg tp nda sempat balik hehe pose mengancam la tu kuai..malu2 lagi, haha

memang famous tu kupikaw2!! hehe thanks! dr kmu jg ba smua tu gambar tu..hik hik sya ambi credit ja tu..lalala