BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 24, 2008

1st Day kerja

1st of all God bless us! and big thanks to all of you yg support sya slama ni...sampai la sya dpt kerja d government. terutama skali family n cousins, Mr.Tom n Miss Lissa! hik hik nda lupa jg olumis, tompok, sumpit, kupi, PS, nel, kiloy and adi kiloy, jasonjay, mesh, sabas, jr, gidong, gurangak, ronney, ugie, danjoe n smua yg terlibat secara langsung atau nda langsung kunun..kalo ada yg telupa siou la dulu a ;o)

Ari ni 1st day sya kerja d Jabatan Bendahari Negeri Sabah untuk sebulan sehinggalah kena bagi surat penempatan, belum sure lagi mana sya kena simpan ni..besar kemungkinan d keningau dia bilang tu Cik.Ainie..sedia2 la dia bilang..

Today nothing to do, kena suru duduk diam2 saja until abis raya, hurmm boring juga la tingu dinding, teda bunyi cicak sya dingar nie.. so kalo yg free2 tu call2 la ba sya yg diam2 ni, hahaha sambil chit chat sma kwn baru, baru 2 org kmi ni yg suda lapor diri, mau tunggu yang lain2 lagi.

Ni petang sya join kmurang jg main badminton kali ni lumis, tomorrow cousin sya birthday Miss.Veronella..HAPPY BIRTHDAY!! dia mau blanja makan dia bilang, then around 9pm p airport jumpa Defoo, ada baju BBKK, Cd n Sticker mau ambi dari dia..

Last..Selamat Hari Raya kepada yg menyambut hari raya..peace!!

12 comments:

Qhris said...

apa2 pun tahniah mai! hehe 1st day andang2 la itu mcm gitu, hrap2 cicak bunyi pun teda...ba kalu sdh dpat tu 3 gaji bln ma areas jgan sorg d lupakan hehe..haha k men badminton la kta dgn gembiranya ni patang!

gidong said...

Syabas mamai .. jadi bila mau "womingwork" ni ? hahahaha

PelangiSenja... said...

hehe akhirnya berjaya juga ko mai... syukur.. bah ti dapat gaji 3 bulan jgn lupa buat kenduri kesyukuran ahhh he he he... ciao ciao maii

mamaii said...
This comment has been removed by the author.
mamaii said...
This comment has been removed by the author.
LissaDolly said...

jadi mai ko sambung la mengumpat tu ODU sama kawan2 baru ko tu hahahha..kasi kalah tu bibiran c TOMBAK..

mamaii said...

buli ba kalo ko lumis..hehe

blm gaji lagi gidong..

insyalaahh ps..hwahw

mamaii said...

belain bilik suda kami lisa! tp ada sya tejumpa jg diorang tadi..hehe

dopeymooke said...

wah maiii....congrates!! psst psst...ada kerja kusung untuk sia ka sana? ahakasss

mamaii said...

hahaha sya baru masuk gia lemon, nanti kalo ada sya inform ko hik hik

uGie said...

congrates Mai...at last terkabul gak doa ko kan...BERKHIDMAT UNTUK KERAJAAN gitu...

mamaii said...

hehe tq ugie..ya ba dapt jg last2...