BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, July 29, 2008

Reload, songs and apa sya buat last week..

Promote Skit! hehe skrang bleh reload Digi/Celcom/Maxis trough my hp suda kunun.. but only Rm10, Rm30 and Rm50. Jadi kalo mau reload HP kamurang buli contact sya.

nah!! ni list lagu2 yang sya suka dengar sekarang..balik2 sya dengar ni.

*McFly-She Left Me
*Usher-Moving Mountain
*Kerispatih-Lagu Rindu <--ada di karaoke suda, buli nyanyi2! hee
*Gigi-11 Januari
*Akon Ft Kardinal-Dangerous
*Ihsan-Bunga
*Kevin Michael-Ain't Got You
*Yovie & Nuno-Menjaga Hati
*Leona Lewis-Better in time


ni lagu yang sya inda pandai bosan, sampai sekarang masi dengar2 lagi.

*R.William-Angel & Advertising Space
*Ari Lasso & Bunga cinta lestari-Aku dan dirimu
*Michael Buble-Lost
*All 4 one-I swear <--oldies kunun juga sya ni, hehe
*Mr.Big-Not one night

eh! kalao mau kasi list talampau banyak lagi yang sya suka dengar ni...bagus inda paya post kan! hahaha

Then ni sya buat last week..monday till wednesday sya kerja, mcm besa la di citymall tp wednesday tu mum sya turun dari kampung, ada mau urus di kk, so..sya jadi driver, petang gitu kami p centre, my mum bought some clothes untuk dia n spender untuk adik kici sya, hahaha and yang syok tu mum sya ada tapau siopon dari kampung, 1 tajau!! stay tpt cousin sya..kmi minum sna la wif my brother, of course my mum, cousin n wife dia, uncle adi mum sya and c ganak kira uncle sya juga la, sampai jam 2am lebi baru tidur.

Next day, we went to Zoo Kinarut tp kmi2 ja la family, mau c tngo adik kici sya harimau and gajah kunun..round abis! adik kici sya pun balik2 kehausan.. last time sya p tu memerang baru laki bini, skrang ada anak suda..3 ekor kalo sya nda silap, jadi ada 5 ekor suda la. pas tu kmi antar adik sya yg kerja sna big apple 1borneo, ada diskaun kalo beli sma dia diablang 15%..hehe so round2 lagi la, adik kici main game lagi, c Mero ba nama adik kici sya tu..skrang giliran sya beli jaket, murah2 ja ba nda sanggup beli mahal punya!




ermmm...time to go back! petang tu juga kami balik kampung, p singga tu keropok lagi pajak di kilang keropok mau jual sana kedai mum sya, kici2 ja ba.. kasi full bonet! :) singga orang dari kampung lagi d bundusan, dorang pun mau balik kampung.. trus full ba kerita kici sya! sampai kampung around 8 pm suda, pas mandi jiran sebelah panggil lagi moginum satu tajau siopon, dooii!! punya panat..terpaksa sya pigi juga, around 12 lebi gitu baru sya balik tidur..ZZZZZZZZZZ!!

3 comments:

XiGorX said...

kira logop juga la kan..buli tahan..hehehe

lumiz said...

wakaka mmg kan mai ko kuat logop

mamaii said...

wakakaka part tu ja ba kan kmu baca!! adei! lalallala