BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 28, 2008

I'm Sick

huhuhu ari ni datang kerja tp dalam keadaan sakit, actually since saturday malam sya rasa sakit suda..then sunday sah!! jadi tidur ja la kerja sya...morning sempat p church juga, ada ni kawan jadi father tp suda tunang, hehe so rasa masi boleh jalan sya p juga la church.. then sya p klinik, da blang tu doctor panas btul badan sya kunun.. balik ruma tidur smpai petang..malam tingu Anugerah Juara Lagu tp tu pun mau 9 lebi suda baru dpt tingu..boss sya tingu Golf, punya la bosan!! huh! hihi Congrats to Estranged..u guys deserve it! memang pun sbb dorang ja nyanyi lagu karya sendiri kan? stuju smua?!!

Kupi..tu donut sna Big Apple sya blum rasa lagi..bila ko mau c rasa sya tu?

4 comments:

josie said...

dui gia si cik adik ni.....makan panadol..minum air banyak2...dan rehat.....baik tu..Alamak.....

josie said...

itu tagboard/shoutbox kau perlu register dulu and then ambik coding html dia, kasi taruh dlm template blogspot kau ni..ngam2 di bawah iklan nuffnang kau....cuba dulu ah

mamaii said...

hehehe suda sya makan ubat kupi, nanti sya try2 buat dulu la a kupi..

nel said...

uhukk...sian mamaii..